Bog & idéKnud Peder Jensen

Bøger skrevet af Knud Peder Jensen

Læs mere om Knud Peder Jensen
2 produkter
2 produkter
Lys langs kysten
Lys langs kystenKnud Nielsen
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Lys langs kysten
Jeppe Aakjær
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeppe AakjærKnud Peder Jensen
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Jeppe Aakjær

Mere om Knud Peder Jensen

Der er en del bøger af Knud Peder Jensen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vildmanden " udgivet af Gyldendal - "Lys langs kysten" udgivet af Hovedland - "Lys langs kysten" udgivet af Hovedland - "Jeppe Aakjær" udgivet af Hovedland

Knud Peder Jensens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Knud Peder Jensen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Knud Peder Jensen kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Knud Peder Jensens "Vildmanden "

"Vildmanden " kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Knud Peder Jensen "Lys langs kysten"

Det er muligt at købe Knud Peder Jensens "Lys langs kysten" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Peder Jensen