Bog & idéKnud Peter Jensen

Bøger skrevet af Knud Peter Jensen

Læs mere om Knud Peter Jensen
1 produkter
1 produkter
Lys langs kysten
Lys langs kystenKnud Nielsen
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Lys langs kysten

Mere om Knud Peter Jensen

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger skrevet af Knud Peter Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jensens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lys langs kysten" udgivet af Hovedland - "Lys langs kysten" udgivet af Hovedland

Bøger skrevet af Knud Peter Jensen

Knud Peter Jensen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Jensen som indbundet. Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Hovedland.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lys langs kysten" af Knud Peter Jensen

"Lys langs kysten" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hovedland.

Knud Peter Jensen "Lys langs kysten"

Hos Bog & idé er "Lys langs kysten" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Peter Jensen