Bog & idéKnud Torm

Bøger skrevet af Knud Torm

Læs mere om Knud Torm
1 produkter
1 produkter
Jomfru Marias liv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jomfru Marias livKnud Torm
248,96 DKK
Hardback
(1)
Jomfru Marias liv

Mere om Knud Torm

Der findes forskellige bøger af Knud Torm tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Torm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jomfru Marias liv" udgivet af Multivers - "Mariakulten i dansk middelalderkunst" udgivet af Forlaget Vandkunsten

Bøger skrevet af Knud Torm

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Knud Torm hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Knud Torm kan købes i samtlige formater. Torms bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jomfru Marias liv" af Knud Torm

Det er muligt at købe Knud Torms "Jomfru Marias liv" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Multivers.

"Mariakulten i dansk middelalderkunst" af Knud Torm

"Mariakulten i dansk middelalderkunst" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Forlaget Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Knud Torm