Bog & idéKonfutse

Bøger skrevet af Konfutse

Læs mere om Konfutse
1 produkter
1 produkter
Konfutses udødelige tanker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Konfutses udødelige tankerKonfutse
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Konfutses udødelige tanker

Mere om Konfutse

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Konfutse. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konfutses udødelige tanker" udgivet af Saga - "Konfutses udødelige tanker" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Konfutses bøger

Konfutse har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. -s bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Konfutses udødelige tanker" af Konfutse

Hos Bog & idé er "Konfutses udødelige tanker" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Konfutse "Konfutses udødelige tanker"

"Konfutses udødelige tanker" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Konfutses udødelige tanker" på din enhed og begynde at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Konfutse