Bog & idéKresten Roland Johansen & Lars Friis

Bøger skrevet af Kresten Roland Johansen & Lars Friis

Læs mere om Kresten Roland Johansen & Lars Friis
1 produkter
1 produkter
En ny undersøgelse viser - eller gør den?
BOEGERTILSTAERKPRIS
En ny undersøgelse viser - eller gør den?Kresten Roland Johansen
218,95 DKK
Paperback
(0)
En ny undersøgelse viser - eller gør den?

Mere om Kresten Roland Johansen & Lars Friis

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger fra Kresten Roland Johansen & Lars Friis. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Friis' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En ny undersøgelse viser - eller gør den?" udgivet af Ajour - "En ny undersøgelse viser - eller gør den?" udgivet af Ajour

Bøger af Kresten Roland Johansen & Lars Friis

Der er to tilgængelige bøger af Kresten Roland Johansen & Lars Friis hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Kresten Roland Johansen & Lars Friis kan købes i samtlige formater. Friis' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Ajour.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kresten Roland Johansen & Lars Friis' "En ny undersøgelse viser - eller gør den?"

Det er muligt at købe Kresten Roland Johansen & Lars Friis' "En ny undersøgelse viser - eller gør den?" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Ajour, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kresten Roland Johansen & Lars Friis "En ny undersøgelse viser - eller gør den?"

Det er muligt at købe Kresten Roland Johansen & Lars Friis' "En ny undersøgelse viser - eller gør den?" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ajour.
Detaljer
Fulde navn:
Kresten Roland Johansen & Lars Friis