Bog & idéKresten Schultz-Jørgensen

Bøger skrevet af Kresten Schultz-Jørgensen

Læs mere om Kresten Schultz-Jørgensen
4 produkter
4 produkter
Virksomhedens omdømme
Virksomhedens omdømmeKresten Schultz-Jørgensen
49,95 DKK
e-bog
(2)
Virksomhedens omdømme
Kommunikationsstrategi for fattigrøve
Kommunikationsstrategi for fattigrøveKresten Schultz-Jørgensen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Kommunikationsstrategi for fattigrøve
Bryd muren
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bryd murenPovl Christian Henningsen
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Bryd muren
Virksomhedens omdømme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Virksomhedens omdømmeKresten Schultz-Jørgensen
314,96 DKK
Hæftet
(2)
Virksomhedens omdømme

Mere om Kresten Schultz-Jørgensen

Der er mange bøger skrevet af Kresten Schultz-Jørgensen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Schultz-Jørgensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Følelsernes politik" udgivet af Gyldendal Business - "Virksomhedens omdømme" udgivet af Gyldendal Business - "Kommunikationsstrategi for fattigrøve" udgivet af Gyldendal Business - "Virksomhedens omdømme" udgivet af Gyldendal Business - "Kommunikationsstrategi for fattigrøve" udgivet af Gyldendal Business - "Bryd muren" udgivet af Gyldendal Business

Kresten Schultz-Jørgensens bøger

Kresten Schultz-Jørgensen har seks bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Kresten Schultz-Jørgensen kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Schultz-Jørgensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal Business.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kresten Schultz-Jørgensens "Følelsernes politik"

"Følelsernes politik" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Kresten Schultz-Jørgensen "Virksomhedens omdømme"

Det er muligt at købe Kresten Schultz-Jørgensens "Virksomhedens omdømme" som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Virksomhedens omdømme" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Kresten Schultz-Jørgensen