Bog & idéKristi Gold

Bøger skrevet af Kristi Gold

Læs mere om Kristi Gold
4 produkter
4 produkter
Den fremmede på verandaen
Den fremmede på verandaen / Løgne og løfterKristi Gold
69,95 DKK
EBOG
(0)
Den fremmede på verandaen / Løgne og løfter
Stemmen fra fortiden
Stemmen fra fortidenKat Cantrell
99,95 DKK
e-bog
(0)
Stemmen fra fortiden
Pigen og saxofonen
Pigen og saxofonenKristi Gold
39,95 DKK
EBOG
(0)
Pigen og saxofonen
Et uventet job
Et uventet jobKristi Gold
39,95 DKK
EBOG
(0)
Et uventet job

Mere om Kristi Gold

Kristi Gold har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Den fremmede på verandaen". Det er Harlequin, der har udgivet den på dansk. "Den fremmede på verandaen" er desuden en del af serien "Passion".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den fremmede på verandaen" af Kristi Gold

Hos Bog & idé er "Den fremmede på verandaen" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Den fremmede på verandaen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Passion". Det er Harlequin, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Kristi Gold skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Kristi Gold