Bog & idéKristian Bahr

Bøger skrevet af Kristian Bahr

Læs mere om Kristian Bahr
3 produkter
3 produkter
Smart Fysik - teoribog til adgangskursus og htx
Smart Fysik - teoribog til adgangskursus og htxKristian Bahr
199,95 DKK
(0)
Smart Fysik - teoribog til adgangskursus og htx
Smart Matematik A - Arbejdsbog til adgangskursus
Smart Matematik A - Arbejdsbog til adgangskursusKristian Bahr
99,95 DKK
(0)
Smart Matematik A - Arbejdsbog til adgangskursus
Smart Fysik - arbejdsbog til adgangskursus og htx
Smart Fysik - arbejdsbog til adgangskursus og htxKristian Bahr
109,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Smart Fysik - arbejdsbog til adgangskursus og htx

Mere om Kristian Bahr

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Kristian Bahr. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bahr.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Smart Fysik - arbejdsbog til adgangskursus og htx" udgivet af Akademisk Forlag - "Smart Fysik - teoribog til adgangskursus og htx" udgivet af Akademisk Forlag - "Smart Matematik A" udgivet af Praxis - "Smart Matematik A" udgivet af Praxis - "Smart Fysik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Smart Fysik" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger skrevet af Kristian Bahr

Kristian Bahr har seks bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Kristian Bahr kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Bahr er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kristian Bahrs "Smart Fysik - arbejdsbog til adgangskursus og htx"

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Kristian Bahr. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Smart Fysik - teoribog til adgangskursus og htx" af Kristian Bahr

Dette er en også en skøn bog fra Bahr, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Bahr