Bog & idéKristian Gylling Olesen

Bøger skrevet af Kristian Gylling Olesen

Læs mere om Kristian Gylling Olesen
2 produkter
2 produkter
Ledelse med social kapital i den offentlige sektor
Ledelse med social kapital i den offentlige sektorPeter Hasle
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse med social kapital i den offentlige sektor
Ledelse med social kapital
Ledelse med social kapitalKristian Gylling Olesen
189,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse med social kapital

Mere om Kristian Gylling Olesen

Hvis du søger en bog skrevet af Kristian Gylling Olesen, har du et bredt sortiment til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Gylling Olesens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse med social kapital i den offentlige sektor" udgivet af Akademisk Forlag - "Ledelse med social kapital" udgivet af Akademisk Forlag - "Ledelse med social kapital" udgivet af L&R Business - "Ledelse med social kapital" udgivet af L&R Business

Mere om Kristian Gylling Olesens bøger

Du kan bestille fire bøger af Kristian Gylling Olesen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Kristian Gylling Olesen kan købes i et udvalg af formater. Gylling Olesens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ledelse med social kapital i den offentlige sektor" af Kristian Gylling Olesen

Det er muligt at købe Kristian Gylling Olesens "Ledelse med social kapital i den offentlige sektor" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

"Ledelse med social kapital" af Kristian Gylling Olesen

Hos Bog & idé er "Ledelse med social kapital" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Gylling Olesen