Bog & idéKristian Hjortkjær

Bøger skrevet af Kristian Hjortkjær

Læs mere om Kristian Hjortkjær
1 produkter
1 produkter
Sløk
BOEGERTILSTAERKPRIS
SløkKristian Hjortkjær
165,96 DKK
Hæftet
(3)
Sløk

Mere om Kristian Hjortkjær

Kristian Hjortkjær har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Sløk". Den er udgivet af Klim på dansk. "Sløk" er desuden tilknyttet serien "Løgstrup Biblioteket".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sløk" af Kristian Hjortkjær

Det er muligt at købe Kristian Hjortkjærs "Sløk" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Hjortkjærs serie "Løgstrup Biblioteket". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Hjortkjær, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Hjortkjær