Bog & idéKristian Nielsen

Bøger skrevet af Kristian Nielsen

Læs mere om Kristian Nielsen
2 produkter
2 produkter
Evaluering af offentlig politik og administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evaluering af offentlig politik og administrationPeter Dahler-Larsen
348,46 DKK
Hæftet
(0)
Evaluering af offentlig politik og administration
Håndbog i B.S. Ingemanns liv og forfatterskab
Håndbog i B.S. Ingemanns liv og forfatterskabKristian Nielsen
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog i B.S. Ingemanns liv og forfatterskab

Mere om Kristian Nielsen

Der findes en del bøger af Kristian Nielsen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "15 motetter til juletiden" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "15 motetter til juletiden" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Evaluering af offentlig politik og administration " i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Håndbog i B.S. Ingemanns liv og forfatterskab" i serien "B.S. Ingemann-Selskabets skriftserie" udgivet af ABC Publishing¤B.S. Ingemann-Selskabet

Mere om Kristian Nielsens bøger

Kristian Nielsen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Kristian Nielsen bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Nielsen lavet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"15 motetter til juletiden" af Kristian Nielsen

Hos Bog & idé er "15 motetter til juletiden" tilgængelig som cd. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Nielsen, kan du godt glæde dig. Det er Edition Wilhelm Hansen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Kristian Nielsen "15 motetter til juletiden"

"15 motetter til juletiden" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Edition Wilhelm Hansen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Nielsen