Bog & idéKristian Rasmussen

Bøger skrevet af Kristian Rasmussen

Læs mere om Kristian Rasmussen
3 produkter
3 produkter
Grundbog i idrætssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i idrætssociologiNicole Thualagant Winslow
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i idrætssociologi
Hypertension
STREAM
HypertensionKristian Rasmussen
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Hypertension
Hypertension
HypertensionKristian Rasmussen
89,95 DKK
EBOG
(1)
Hypertension

Mere om Kristian Rasmussen

Kristian Rasmussen har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hypertension" udgivet af Byens Forlag - "Klaverbogen" udgivet af Forlaget Zara - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Munksgaard - "Forebyggelse af fodboldoptøjer" udgivet af Forlaget Bavnebanke - "Hypertension" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Gyldendal - "Hypertension" udgivet af Byens Forlag

Mere om Kristian Rasmussens bøger

Du kan købe syv bøger af Kristian Rasmussen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan finde Kristian Rasmussen bøger i et udvalg af formater. Rasmussens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hypertension" af Kristian Rasmussen

Hos Bog & idé er "Hypertension" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Hypertension" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Byens Forlag.

Kristian Rasmussen "Klaverbogen"

Det er muligt at købe Kristian Rasmussens "Klaverbogen" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Zara.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Rasmussen