Bog & idéKristian Torben Rasmussen

Bøger skrevet af Kristian Torben Rasmussen

Læs mere om Kristian Torben Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Turen går til Island
Turen går til IslandKristian Torben Rasmussen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Island
Naturguide Island
Naturguide IslandJon Feilberg
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Naturguide Island

Mere om Kristian Torben Rasmussen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Kristian Torben Rasmussen online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rasmussens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Island" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens forlag - "Turen går til Island" udgivet af Politikens Forlag - "Naturguide Island" udgivet af Gyldendal - "Turen går til Island " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Island" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Kristian Torben Rasmussens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Kristian Torben Rasmussen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Kristian Torben Rasmussen bøger i flere formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Turen går til Island" af Kristian Torben Rasmussen

Det er muligt at købe Kristian Torben Rasmussens "Turen går til Island" som ebog. "Turen går til Island" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Rasmussens serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Kristian Torben Rasmussen "Turen går til Island"

"Turen går til Island" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Kristian Torben Rasmussen