Bog & idéKristin Holte

Bøger skrevet af Kristin Holte

Læs mere om Kristin Holte
1 produkter
1 produkter
Strikkede skatter : nye mønstre med motiver fra folkekunsten
Strikkede skatter : nye mønstre med motiver fra folkekunstenKristin Holte
619,95 DKK
Indbundet
(0)
Strikkede skatter : nye mønstre med motiver fra folkekunsten

Mere om Kristin Holte

Der findes en del bøger skrevet af Kristin Holte tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Holte.
Bøgerne fra Kristin Holte findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Strikkede skatter : nye mønstre med motiver fra folkekunsten" udgivet af Vigmostad & Bjørke - "Digitalt fortalte historier : refleksjon for læring" udgivet af Cappelen Damm akademisk

Bøger skrevet af Kristin Holte

Kristin Holte har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan finde Kristin Holte bøger i udvalgte formater. Holtes bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Strikkede skatter : nye mønstre med motiver fra folkekunsten" af Kristin Holte

Det er muligt at købe Kristin Holtes "Strikkede skatter : nye mønstre med motiver fra folkekunsten" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Vigmostad & Bjørke, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

"Digitalt fortalte historier : refleksjon for læring" af Kristin Holte

Hos Bog & idé er "Digitalt fortalte historier : refleksjon for læring" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristin Holte