Bog & idéKristine Kabel

Bøger skrevet af Kristine Kabel

Læs mere om Kristine Kabel
2 produkter
2 produkter
Grammatikdidaktik
GrammatikdidaktikLene Storgaard Brok
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Grammatikdidaktik
Litteraturlyst og læring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Litteraturlyst og læringKristine Kabel
84,96 DKK
Hæftet
(0)
Litteraturlyst og læring

Mere om Kristine Kabel

Der findes en del bøger fra Kristine Kabel til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kabel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danskfagets litteraturundervisning" udgivet af DPU - Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse - "Ord på! Sprogbaseret undervisning i fag. Lærerbog (inkl. hjemmeside)" i serien "Ord på!" udgivet af Dafolo - "Ord på! Insekter. Elevhæfte Natur/teknologi (incl. hjemmeside) " i serien "Ord på!" udgivet af Dafolo - "Ord på! Litteratur. Elevhæfte Dansk (inkl. hjemmeside)" i serien "Ord på!" udgivet af Dafolo - "Litteraturlyst og læring" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Kristine Kabels bøger

Kristine Kabel har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Kristine Kabel bøger i flere formater. Kristine Kabel bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kristine Kabels "Danskfagets litteraturundervisning"

"Danskfagets litteraturundervisning" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er DPU - Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Ord på! Sprogbaseret undervisning i fag. Lærerbog (inkl. hjemmeside)" af Kristine Kabel

Det er muligt at købe Kristine Kabels "Ord på! Sprogbaseret undervisning i fag. Lærerbog (inkl. hjemmeside)" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Ord på!". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Kristine Kabel