Bog & idéKristoffer Nilaus Tarp og Erik Thomas Johnson

Bøger skrevet af Kristoffer Nilaus Tarp og Erik Thomas Johnson

Læs mere om Kristoffer Nilaus Tarp og Erik Thomas Johnson
2 produkter
2 produkter
Forretning for fremtiden
Forretning for fremtidenKristoffer Nilaus Tarp og Erik Thomas Johnson
329,95 DKK
Hæftet
(1)
Forretning for fremtiden
Forretning for fremtiden - SAMPAK
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forretning for fremtiden - SAMPAKKristoffer Nilaus Tarp og Erik Thomas Johnson
368,96 DKK
Hæftet
(1)
Forretning for fremtiden - SAMPAK

Mere om Kristoffer Nilaus Tarp og Erik Thomas Johnson

Kristoffer Nilaus Tarp og Erik Thomas Johnson har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Johnson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forretning for fremtiden" udgivet af Samfundslitteratur - "Forretning for fremtiden" udgivet af Samfundslitteratur

Kristoffer Nilaus Tarp og Erik Thomas Johnsons bøger

Kristoffer Nilaus Tarp og Erik Thomas Johnson har to bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Johnson som hæftet. Bøgerne af Johnson er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Samfundslitteratur.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Kristoffer Nilaus Tarp og Erik Thomas Johnsons "Forretning for fremtiden"

Hos Bog & idé er "Forretning for fremtiden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Forretning for fremtiden" af Kristoffer Nilaus Tarp og Erik Thomas Johnson

Hos Bog & idé er "Forretning for fremtiden" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Kristoffer Nilaus Tarp og Erik Thomas Johnson