Bog & idéKrzysztof Jan Rejmer

Bøger skrevet af Krzysztof Jan Rejmer

Læs mere om Krzysztof Jan Rejmer
3 produkter
3 produkter
Nóż i busola. Fantazja magnetyczna znad Świdra
Nóż i busola. Fantazja magnetyczna znad ŚwidraKrzysztof Jan Rejmer
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Nóż i busola. Fantazja magnetyczna znad Świdra
Miała baba koguta
Miała baba kogutaKrzysztof Jan Rejmer
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Miała baba koguta
Amulet z kości włochatego nosorożca
Amulet z kości włochatego nosorożcaKrzysztof Jan Rejmer
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Amulet z kości włochatego nosorożca

Mere om Krzysztof Jan Rejmer

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Krzysztof Jan Rejmer. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Rejmer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig pol.
- "Miała baba koguta" i serien "Złoczyńcy w uzdrowisku" udgivet af SAGA Egmont - "Amulet z kości włochatego nosorożca" i serien "Złoczyńcy w uzdrowisku" udgivet af SAGA Egmont - "Nóż i busola. Fantazja magnetyczna znad Świdra " i serien "Złoczyńcy w uzdrowisku" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Krzysztof Jan Rejmers bøger

Krzysztof Jan Rejmer har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde Rejmers bøger som lydbog. Rejmers bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Miała baba koguta" af Krzysztof Jan Rejmer

Det er muligt at købe Krzysztof Jan Rejmers "Miała baba koguta" som lydbog. Krzysztof Jan Rejmers "Miała baba koguta" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er med i Rejmers serie "Złoczyńcy w uzdrowisku". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på pol og er publiceret af SAGA Egmont.

"Amulet z kości włochatego nosorożca" af Krzysztof Jan Rejmer

"Amulet z kości włochatego nosorożca" er tilgængelig online som lydbog. Fordelen ved at have Krzysztof Jan Rejmers "Amulet z kości włochatego nosorożca" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er en del af Rejmers serie "Złoczyńcy w uzdrowisku". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på pol.
Detaljer
Fulde navn:
Krzysztof Jan Rejmer