Bog & idéKurt Lekanger

Bøger skrevet af Kurt Lekanger

Læs mere om Kurt Lekanger
2 produkter
2 produkter
Bogen om Windows 7
Bogen om Windows 7Kurt Lekanger
169,95 DKK
EBOG
(0)
Bogen om Windows 7
OpenOffice.org
OpenOffice.orgKurt Lekanger
89,95 DKK
EBOG
(0)
OpenOffice.org

Mere om Kurt Lekanger

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Kurt Lekanger. På listen nedenfor har du Lekangers seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "EDB-ord 2002" i serien "Edb-hæfter fra IDG" udgivet af IDG - "Bogen om Windows 7" udgivet af Libris Media A/s - "OpenOffice.org" udgivet af Libris Media A/s - "OpenOffice.org" udgivet af Libris - "Bogen om Windows 7" udgivet af Libris - "IT ord 2005" i serien "IT-hæfter fra Libris." udgivet af Libris

Bøger af Kurt Lekanger

Du kan finde seks bøger af Kurt Lekanger her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Lekangers bøger kommer i et udvalg af formater. Kurt Lekanger bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"EDB-ord 2002" af Kurt Lekanger

Hos Bog & idé er "EDB-ord 2002" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Lekangers serie "Edb-hæfter fra IDG". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af IDG.

Kurt Lekanger "Bogen om Windows 7"

Hos Bog & idé er "Bogen om Windows 7" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Bogen om Windows 7" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Libris Media A/s.
Detaljer
Fulde navn:
Kurt Lekanger