Bog & idéKurt Rasmussen

Bøger skrevet af Kurt Rasmussen

Læs mere om Kurt Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Bæredygtig landbrugsproduktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bæredygtig landbrugsproduktionKurt Rasmussen
339,96 DKK
Paperback
(0)
Bæredygtig landbrugsproduktion

Mere om Kurt Rasmussen

Der findes flere bøger af Kurt Rasmussen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rasmussen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bæredygtighed i landbruget" udgivet af Videnscentret for Landbrug. Landbrugsforlaget - "Miljø- og arbejdsmedicin" udgivet af FADL - "Bæredygtighed i landbruget" udgivet af SEGES Forlag - "Bæredygtighed" udgivet af SEGES

Kurt Rasmussens bøger

Du kan finde fire bøger af Kurt Rasmussen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Rasmussens bøger fås i et udvalg af formater. Rasmussens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Kurt Rasmussens "Bæredygtighed i landbruget"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Kurt Rasmussen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Videnscentret for Landbrug. Landbrugsforlaget.

"Miljø- og arbejdsmedicin" af Kurt Rasmussen

Hos Bog & idé er "Miljø- og arbejdsmedicin" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL.
Detaljer
Fulde navn:
Kurt Rasmussen