Bog & idéLad "Fru Weise fra Badehotellet" læse eventyret højt

Bøger skrevet af Lad "Fru Weise fra Badehotellet" læse eventyret højt

Læs mere om Lad "Fru Weise fra Badehotellet" læse eventyret højt
0 produkter

Mere om Lad "Fru Weise fra Badehotellet" læse eventyret højt

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Lad "Fru Weise fra Badehotellet" læse eventyret højt. Bogen hedder "Prinsessen på ærten". Den er publiceret af GivingTales på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Prinsessen på ærten" af Lad "Fru Weise fra Badehotellet" læse eventyret højt

Det er muligt at købe Lad "Fru Weise fra Badehotellet" læse eventyret højts "Prinsessen på ærten" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af GivingTales.

Endnu en af Lad "Fru Weise fra Badehotellet" læse eventyret højt fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lad "Fru Weise fra Badehotellet" læse eventyret højt