Bog & idéLars-Christian Brask

Bøger skrevet af Lars-Christian Brask

2 produkter
2 produkter
Vilje til forandring
Vilje til forandringLars-Christian Brask
189,95 DKK
EBOG
(1)
Vilje til forandring
Sig det, som det er - og gør noget ved det
STREAM
Sig det, som det er - og gør noget ved detLars-Christian Brask
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Sig det, som det er - og gør noget ved det

Mere om Lars-Christian Brask

Lars-Christian Brask har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Brask.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vilje til forandring" udgivet af Muusmann' Forlag - "Vilje til forandring" udgivet af Muusmann Forlag - "Vilje til succes" udgivet af Muusmann'Forlag

Bøger af Lars-Christian Brask

Du kan bestille tre bøger af Lars-Christian Brask her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Brasks bøger fås i flere formater. Bøgerne af Brask er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars-Christian Brasks "Vilje til forandring"

Hos Bog & idé er "Vilje til forandring" tilgængelig som ebog. "Vilje til forandring" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Muusmann' Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Vilje til forandring" af Lars-Christian Brask

Hos Bog & idé er "Vilje til forandring" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Muusmann Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lars-Christian Brask