Bog & idéLars Rørbæk

Bøger skrevet af Lars Rørbæk

Læs mere om Lars Rørbæk
3 produkter
3 produkter
Rare Danish Rock Albums 1958-1977. Inspiration and Priceguide
Rare Danish Rock Albums 1958-1977. Inspiration and PriceguideLars Rørbæk
299,95 DKK
Ingen
(0)
Rare Danish Rock Albums 1958-1977. Inspiration and Priceguide
Den usandsynlige morder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den usandsynlige morderLars Rørbæk¤Jørgen Skovsted
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Den usandsynlige morder
Højbjerg-mordet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Højbjerg-mordetLars Rørbæk
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Højbjerg-mordet

Mere om Lars Rørbæk

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger fra Lars Rørbæk. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rørbæks nyeste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Lars Rørbæks bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rarebookings´ rare records of Scandinavia Rare Danish rock albums 1958-1977" udgivet af Clemens - "Højbjerg-mordet" udgivet af Clemens - "Den usandsynlige morder" udgivet af Clemens

Bøger skrevet af Lars Rørbæk

Lars Rørbæk har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Rørbæks bøger fås i et udvalg af formater. Rørbæks bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Clemens.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Rørbæks "Rarebookings´ rare records of Scandinavia Rare Danish rock albums 1958-1977"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Rørbæk, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Clemens.

Lars Rørbæk "Højbjerg-mordet"

Hos Bog & idé er "Højbjerg-mordet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Clemens.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Rørbæk