Bog & idéLars Sandstrøm

Bøger skrevet af Lars Sandstrøm

Læs mere om Lars Sandstrøm
5 produkter
5 produkter
Den meningsfulde virksomhed
Den meningsfulde virksomhedLars Sandstrøm
239,95 DKK
EBOG
(0)
Den meningsfulde virksomhed
Corporate branding
BOEGERTILSTAERKPRIS
Corporate brandingLars Sandstrøm
324,95 DKK
Hæftet
(0)
Corporate branding
Den meningsfulde virksomhed
Den meningsfulde virksomhedLars Sandstrøm
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Den meningsfulde virksomhed
Relationsstrategi
BOEGERTILSTAERKPRIS
RelationsstrategiLars Sandstrøm
288,95 DKK
Hæftet
(0)
Relationsstrategi
Online branding
Online brandingLars Sandstrøm
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Online branding

Mere om Lars Sandstrøm

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger fra Lars Sandstrøm. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sandstrøm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Relationsstrategi" udgivet af Samfundslitteratur - "Relationsstrategi" udgivet af Samfundslitteratur - "Corporate branding" udgivet af Samfundslitteratur - "Online branding" i serien "Den kommunikerende organisation." udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Lars Sandstrøm

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Lars Sandstrøm hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Lars Sandstrøm kan købes i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Sandstrøm publiceret i serier, og er udgivet af følgende forlag: Samfundslitteratur.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Sandstrøms "Relationsstrategi"

Hos Bog & idé er "Relationsstrategi" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Lars Sandstrøm. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Lars Sandstrøm "Relationsstrategi"

Hos Bog & idé er "Relationsstrategi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Sandstrøm