Bog & idéLars Søndergård

Bøger skrevet af Lars Søndergård

Læs mere om Lars Søndergård
8 produkter
8 produkter
Danmark og energien
Danmark og energienLars Søndergård
39,95 DKK
EBOG
(0)
Danmark og energien
Italien
ItalienLars Søndergård
49,95 DKK
EBOG
(0)
Italien
Over alle grænser. En bog om handel
Over alle grænser. En bog om handelLars Søndergård
49,95 DKK
EBOG
(0)
Over alle grænser. En bog om handel
Trafik på afveje
Trafik på afvejeLars Søndergård
49,95 DKK
EBOG
(0)
Trafik på afveje
Dansk industri - fortid eller fremtid?
Dansk industri - fortid eller fremtid?Lars Søndergård
49,95 DKK
EBOG
(0)
Dansk industri - fortid eller fremtid?
Offshore. Historien om Nordsøfelterne
Offshore. Historien om NordsøfelterneLars Søndergård
49,95 DKK
EBOG
(0)
Offshore. Historien om Nordsøfelterne
Fast food - fra ide til eksport
Fast food - fra ide til eksportLars Søndergård
39,95 DKK
EBOG
(0)
Fast food - fra ide til eksport
Miljø og politik
Miljø og politikLars Søndergård
49,95 DKK
EBOG
(0)
Miljø og politik

Mere om Lars Søndergård

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Lars Søndergård. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Søndergård.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "USA - verdens største indvandrerland " i serien "Aschehougs orienteringsfag" udgivet af Aschehoug - "Verdens syv udfordringer" udgivet af Columbus - "Få styr på økonomien " i serien "Historie & samfundsfag 8.-9. klasse" udgivet af Gyldendal - "Samfundsfag i niende" udgivet af Columbus - "Samfundsfag i folkeskolen - hvad foregår der?" udgivet af Columbus

Lars Søndergårds bøger

Du kan købe fem bøger af Lars Søndergård her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Søndergårds bøger kommer i flere formater. Lars Søndergård bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Søndergårds "USA - verdens største indvandrerland "

"USA - verdens største indvandrerland " er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Søndergårds serie "Aschehougs orienteringsfag". Det er Aschehoug, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lars Søndergård "Verdens syv udfordringer"

Hos Bog & idé er "Verdens syv udfordringer" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Columbus.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Søndergård