Bog & idéLars Svendsen

Bøger skrevet af Lars Svendsen

Læs mere om Lars Svendsen
0 produkter

Mere om Lars Svendsen

Hvis du søger en bog fra Lars Svendsen, tilbyder vi et bredt udbud online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Svendsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fredensvang" udgivet af Turbine Forlaget - "Frygt" udgivet af Gyldendal - "Indføring i filosofi" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "F.U.C.K. Mozart" udgivet af Drama - "F.U.C.K. Mozart" udgivet af Drama

Bøger af Lars Svendsen

Du kan bestille fem bøger af Lars Svendsen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Svendsens bøger fås i udvalgte formater. Svendsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Svendsens "Fredensvang"

Det er muligt at købe Lars Svendsens "Fredensvang" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Turbine Forlaget, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Lars Svendsen "Frygt"

"Frygt" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Svendsen