Bog & idéLars-Terje Lysemose (redaktør)

Bøger skrevet af Lars-Terje Lysemose (redaktør)

Læs mere om Lars-Terje Lysemose (redaktør)
1 produkter
1 produkter
Kronisk rejsefeber
Kronisk rejsefeberLars-Terje Lysemose
499,95 DKK
Indbundet
(1)
Kronisk rejsefeber

Mere om Lars-Terje Lysemose (redaktør)

Du kan kun købe en enkelt bog af Lars-Terje Lysemose (redaktør) her hos Bog & idé. Bogen hedder "Kronisk rejsefeber". Det er De Berejste, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars-Terje Lysemose (redaktør)s "Kronisk rejsefeber"

Hos Bog & idé er "Kronisk rejsefeber" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er De Berejste, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lars-Terje Lysemose (redaktør) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lars-Terje Lysemose (redaktør)