Bog & idéLars Troels Møller

Bøger skrevet af Lars Troels Møller

Læs mere om Lars Troels Møller
3 produkter
3 produkter
Anarkisme
AnarkismeDolors Marin
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Anarkisme
I caféen
I caféenErrico Malatesta
79,95 DKK
EBOG
(0)
I caféen
Hjernedynamit
HjernedynamitLily Litvak, red.
149,95 DKK
EBOG
(2)
Hjernedynamit

Mere om Lars Troels Møller

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Lars Troels Møller. Det er "Skyggernes lys". Den er publiceret af Ravnerock på dansk. "Skyggernes lys" er desuden tilknyttet serien "P.O.D.".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Troels Møllers "Skyggernes lys"

Hos Bog & idé er "Skyggernes lys" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "P.O.D.". Det er Ravnerock, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Møller, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Troels Møller