Bog & idéLasse Charley Pedersen

Bøger skrevet af Lasse Charley Pedersen

Læs mere om Lasse Charley Pedersen
2 produkter
2 produkter
Sådan blev jeg Stein Bagger
Sådan blev jeg Stein BaggerPeter Jeppesen og Lasse Charley Pedersen
149,95 DKK
EBOG
(8)
Sådan blev jeg Stein Bagger
Sådan blev jeg Stein Bagger
STREAM
Sådan blev jeg Stein BaggerPeter Jeppesen og Lasse Charley Pedersen
149,95 DKK
Lydbog
(8)
Sådan blev jeg Stein Bagger

Mere om Lasse Charley Pedersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Lasse Charley Pedersen. På listen nedenfor har du de seneste af Pedersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan blev jeg Stein Bagger" udgivet af Politikens Forlag - "Sådan blev jeg Stein Bagger" udgivet af Politikens Forlag - "Sådan blev jeg Stein Bagger" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Lasse Charley Pedersens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Lasse Charley Pedersen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Lasse Charley Pedersen bøger i forskellige formater. Pedersens bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Politikens Forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sådan blev jeg Stein Bagger" af Lasse Charley Pedersen

Hos Bog & idé er "Sådan blev jeg Stein Bagger" tilgængelig som lydbog. Med Lasse Charley Pedersens "Sådan blev jeg Stein Bagger" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

"Sådan blev jeg Stein Bagger" af Lasse Charley Pedersen

Hos Bog & idé er "Sådan blev jeg Stein Bagger" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Sådan blev jeg Stein Bagger" på din enhed og begynde at læse. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Charley Pedersen