Bog & idéLasse Laustsen

Bøger skrevet af Lasse Laustsen

Læs mere om Lasse Laustsen
2 produkter
2 produkter
Metoder i statskundskab
Metoder i statskundskabRobert Klemmensen
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Metoder i statskundskab
Mixed methods-forskning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mixed methods-forskningPeter Thisted Dinesen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Mixed methods-forskning

Mere om Lasse Laustsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Lasse Laustsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Laustsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Mixed methods-forskning" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation " i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lasse Laustsen

Lasse Laustsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Lasse Laustsen bøger i flere formater. Lasse Laustsen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lasse Laustsens "Metoder i statskundskab"

"Metoder i statskundskab" findes på den digitale boghylde som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Lasse Laustsen "Mixed methods-forskning"

Det er muligt at købe Lasse Laustsens "Mixed methods-forskning" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Samfundsvidenskabernes metoder". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Laustsen