Bog & idéLasse Nielsen og Tore Vincents Olsen

Bøger skrevet af Lasse Nielsen og Tore Vincents Olsen

Læs mere om Lasse Nielsen og Tore Vincents Olsen
1 produkter
1 produkter
Politisk teori og filosofi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Politisk teori og filosofiSøren Flinch Midtgaard
404,96 DKK
Hæftet
(1)
Politisk teori og filosofi

Mere om Lasse Nielsen og Tore Vincents Olsen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Lasse Nielsen og Tore Vincents Olsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Politisk teori og filosofi". Det er Djøf Forlag, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Politisk teori og filosofi" af Lasse Nielsen og Tore Vincents Olsen

Det er muligt at købe Lasse Nielsen og Tore Vincents Olsens "Politisk teori og filosofi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra Olsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Nielsen og Tore Vincents Olsen