Bog & idéLasse Posborg Michelsen

Bøger skrevet af Lasse Posborg Michelsen

4 produkter
4 produkter
Socialrådgivning og socialt arbejde
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde
Socialfaglige begreber
Socialfaglige begreberLasse Posborg Michelsen
231,96 DKK
Hæftet
(0)
Socialfaglige begreber
Socialrådgivning og socialt arbejde
Socialrådgivning og socialt arbejdeHelle Nørrelykke
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialrådgivning og socialt arbejde
Viden og evidens
Viden og evidensLasse Posborg Michelsen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Viden og evidens

Mere om Lasse Posborg Michelsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Lasse Posborg Michelsen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Posborg Michelsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialfaglige begreber" udgivet af Gyldendal - "Socialrådgivning og socialt arbejde" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af HansReitzels - "Socialrådgivning og socialt arbejde " i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Viden og evidens" udgivet af Gyldendal

Mere om Lasse Posborg Michelsens bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Lasse Posborg Michelsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Lasse Posborg Michelsen bøger i flere formater. Lasse Posborg Michelsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lasse Posborg Michelsens "Socialfaglige begreber"

Det er muligt at købe Lasse Posborg Michelsens "Socialfaglige begreber" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Lasse Posborg Michelsen "Socialrådgivning og socialt arbejde"

"Socialrådgivning og socialt arbejde" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Posborg Michelsen