Bog & idéLaszlo Hegedüs

Bøger skrevet af Laszlo Hegedüs

Læs mere om Laszlo Hegedüs
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1139,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi

Mere om Laszlo Hegedüs

Laszlo Hegedüs har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Hegedüs.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal

Laszlo Hegedüs' bøger

Der er to tilgængelige bøger af Laszlo Hegedüs hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Hegedüs' bøger kommer bare som indbundet. Bøgerne af Hegedüs er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Laszlo Hegedüs' "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Det er muligt at købe Laszlo Hegedüs' "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Basisbog i medicin og kirurgi" af Laszlo Hegedüs

Det er muligt at købe Laszlo Hegedüs' "Basisbog i medicin og kirurgi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Laszlo Hegedüs