Bog & idéLate Royster

Bøger skrevet af Late Royster

Læs mere om Late Royster
1 produkter
1 produkter
Læretid
LæretidKate Royster
49,95 DKK
EBOG
(0)
Læretid

Mere om Late Royster

Du kan kun købe en enkelt bog af Late Royster her hos Bog & idé. Det er "Læretid". Den er publiceret af Special-pædagogisk forlag på dansk. "Læretid" er desuden en del af serien "Læseværkstedet. Gul".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Læretid" af Late Royster

Hos Bog & idé er "Læretid" tilgængelig som ebog. "Læretid" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Læseværkstedet. Gul". Det er Special-pædagogisk forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Royster, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Late Royster