Bog & idéLaura Gilliam

Bøger skrevet af Laura Gilliam

Læs mere om Laura Gilliam
7 produkter
7 produkter
Udsatte børn og unge - en grundbog
Udsatte børn og unge - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Udsatte børn og unge - en grundbog
Håndbog til pædagoguddannelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog til pædagoguddannelsenAnders Skriver Jensen
433,46 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog til pædagoguddannelsen
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreberNana Clemensen
369,95 DKK
Hæftet
(1)
Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber
Civiliserende institutioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Civiliserende institutionerLaura Gilliam
280,46 DKK
Hæftet
(0)
Civiliserende institutioner
De umulige børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
De umulige børnLaura Gilliam
339,96 DKK
Indbundet
(0)
De umulige børn
Minoritetsdanske drenge i skolen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Minoritetsdanske drenge i skolenLaura Gilliam
144,46 DKK
Hæftet
(1)
Minoritetsdanske drenge i skolen
Minoritetsdanske drenge i skolen
Minoritetsdanske drenge i skolenLaura Gilliam
69,95 DKK
EBOG
(1)
Minoritetsdanske drenge i skolen

Mere om Laura Gilliam

Der findes mange bøger fra Laura Gilliam tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Gilliams bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Laura Gilliams bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af HansReitzels - "Minoritetsdanske drenge i skolen" i serien "Asterisk" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Minoritetsdanske drenge i skolen " i serien "Asterisk 17" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "De umulige børn" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Pædagogisk antropologi - tilgange og begreber" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Civiliserende institutioner" i serien "Antropologiske studier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Civiliserende institutioner" i serien "Antropologiske studier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "De umulige børn og det ordentlige menneske" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "De umulige børn og det ordentlige menneske" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Civiliserende institutioner" i serien "Antropologiske studier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Udsatte børn og unge - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Lokale liv, fjerne forbindelser" udgivet af Hans Reitzel - "Specialerække. "When catholics and protestants fight"" i serien "Specialerække" udgivet af Institut for Antropologi

Laura Gilliams bøger

Laura Gilliam har 14 bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Laura Gilliam kan købes i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Gilliam udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Laura Gilliams "Håndbog til pædagoguddannelsen"

Det er muligt at købe Laura Gilliams "Håndbog til pædagoguddannelsen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

Laura Gilliam "Minoritetsdanske drenge i skolen"

"Minoritetsdanske drenge i skolen" kan købes som ebog. Hvis du køber "Minoritetsdanske drenge i skolen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Asterisk". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Laura Gilliam