Bog & idéLauren Weisberger

Bøger skrevet af Lauren Weisberger

Læs mere om Lauren Weisberger
1 produkter
1 produkter
Where the Grass Is Green
Where the Grass Is GreenLauren Weisberger
169,95 DKK
Paperback
(0)
Where the Grass Is Green

Mere om Lauren Weisberger

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Lauren Weisberger. På listen nedenfor finder du de nyeste af Weisbergers bogudgivelser.
Bøgerne fra Lauren Weisberger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Where the Grass Is Green" udgivet af HarperCollins Publishers - "Revenge Wears Prada" udgivet af Harper - "The Wives" udgivet af HarperCollins Publishers - "Djævlen går i Prada" udgivet af Gyldendals bogklubber - "The Singles Game" udgivet af Harper - "Jagten på Harry Winston" udgivet af Lytteratur - "Alle var der" udgivet af Lytteratur - "Djævlen går i Prada" udgivet af Lytteratur - "Djævlen går i Prada" udgivet af Lytteratur - "Alle var der" udgivet af Lytteratur

Mere om Lauren Weisbergers bøger

Lauren Weisberger har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Lauren Weisberger bøger i forskellige formater. Weisbergers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Where the Grass Is Green" af Lauren Weisberger

"Where the Grass Is Green" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er HarperCollins Publishers, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Lauren Weisberger "Revenge Wears Prada"

Endnu en af Lauren Weisberger fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Harper.
Detaljer
Fulde navn:
Lauren Weisberger