Bog & idéLaurits Ketscher og Peter Christian Binau-Hansen

Bøger skrevet af Laurits Ketscher og Peter Christian Binau-Hansen

Læs mere om Laurits Ketscher og Peter Christian Binau-Hansen
1 produkter
1 produkter
Kompendium i Immaterialret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i ImmaterialretLaurits Ketscher og Peter Christian Binau-Hansen
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i Immaterialret

Mere om Laurits Ketscher og Peter Christian Binau-Hansen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Laurits Ketscher og Peter Christian Binau-Hansen her hos Bog & idé. Det er "Kompendium i Immaterialret". Det er Kompendieforlaget¤Aspiri, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kompendium i Immaterialret" af Laurits Ketscher og Peter Christian Binau-Hansen

Det er muligt at købe Laurits Ketscher og Peter Christian Binau-Hansens "Kompendium i Immaterialret" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Kompendieforlaget¤Aspiri, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Binau-Hansen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Laurits Ketscher og Peter Christian Binau-Hansen