Bog & idéLauritz Larsen

Bøger skrevet af Lauritz Larsen

Læs mere om Lauritz Larsen
1 produkter
1 produkter
Halvmennesker
HalvmenneskerLauritz Larsen
45,95 DKK
e-bog
(0)
Halvmennesker

Mere om Lauritz Larsen

Du kan kun købe en enkelt bog af Lauritz Larsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Halvmennesker". Det er Arne Herløv Petersen, der har udgivet den på dansk. "Halvmennesker" er desuden tilknyttet serien "Eventyr fortalte for børn".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Halvmennesker" af Lauritz Larsen

Hos Bog & idé er "Halvmennesker" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Halvmennesker" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Eventyr fortalte for børn". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Arne Herløv Petersen.

Endnu en af Lauritz Larsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lauritz Larsen