Bog & idéLeif Asmark Jensen

Bøger skrevet af Leif Asmark Jensen

Læs mere om Leif Asmark Jensen
3 produkter
3 produkter
Forbudt arkæologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forbudt arkæologiDaisy Johnson
237,96 DKK
Indbundet
(0)
Forbudt arkæologi
Hellige Kalorier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hellige KalorierDorte Skou Jensen
67,96 DKK
Hæftet
(0)
Hellige Kalorier
Darwin og intelligent design
BOEGERTILSTAERKPRIS
Darwin og intelligent designLeif Asmark Jensen
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Darwin og intelligent design

Mere om Leif Asmark Jensen

Der findes mange bøger fra Leif Asmark Jensen på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Asmark Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Darwin og intelligent design" udgivet af Skou & Asmark - "Hinduisme" i serien "Troens verden" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Leif Asmark Jensen

Der er to tilgængelige udgivelser af Leif Asmark Jensen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan købe Leif Asmark Jensen bøger i flere formater. Asmark Jensens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Darwin og intelligent design" af Leif Asmark Jensen

Hos Bog & idé er "Darwin og intelligent design" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Skou & Asmark.

"Hinduisme" af Leif Asmark Jensen

Hos Bog & idé er "Hinduisme" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Troens verden". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Asmark Jensen