Bog & idéLeif Becker Jensen

Bøger skrevet af Leif Becker Jensen

Læs mere om Leif Becker Jensen
8 produkter
8 produkter
Godt sprog i organisationer
Godt sprog i organisationerKresten Bjerg
299,95 DKK
Bog
(0)
Godt sprog i organisationer
På patientens præmisser
På patientens præmisserLeif Becker Jensen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
På patientens præmisser
Fra Patos til logos
Fra Patos til logosLeif Becker Jensen
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Fra Patos til logos
Indføring i tekstanalyse, 2. udgave
Indføring i tekstanalyse, 2. udgaveLeif Becker Jensen
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Indføring i tekstanalyse, 2. udgave
Den sproglige dåseåbner
Den sproglige dåseåbnerLeif Becker Jensen
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Den sproglige dåseåbner
Godt ord igen
Godt ord igenLeif Becker Jensen
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Godt ord igen
Indføring i tekstanalyse, 2. udgave
Indføring i tekstanalyseLeif Becker Jensen
189,95 DKK
EBOG
(0)
Indføring i tekstanalyse
Ud af elfenbenstårnet
Ud af elfenbenstårnet Leif Becker Jensen
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Ud af elfenbenstårnet

Mere om Leif Becker Jensen

Der er flere forskellige bøger skrevet af Leif Becker Jensen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Indføring i tekstanalyse" udgivet af Samfundslitteratur - "Godt sprog i organisationer" udgivet af Gyldendal - "Sproget i de elektroniske medier" udgivet af Gyldendal - "Indføring i tekstanalyse, 2. udgave" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Godt ord igen" udgivet af Samfundslitteratur - "På patientens præmisser" udgivet af Samfundslitteratur - "Fra Patos til logos" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Den sproglige dåseåbner" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Ud af elfenbenstårnet " udgivet af Samfundslitteratur - "Kancellistil eller Anders And-sprog?" udgivet af Roskilde Universitetsforlag

Leif Becker Jensens bøger

Der er ti tilgængelige bøger af Leif Becker Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Leif Becker Jensen bøger i forskellige formater. Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Indføring i tekstanalyse" af Leif Becker Jensen

Hos Bog & idé er "Indføring i tekstanalyse" tilgængelig som ebog. Med "Indføring i tekstanalyse" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"Godt sprog i organisationer" af Leif Becker Jensen

Det er muligt at købe Leif Becker Jensens "Godt sprog i organisationer" som bog. Dette er en også en skøn bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Becker Jensen