Bog & idéLeif Østergaard

Bøger skrevet af Leif Østergaard

6 produkter
6 produkter
Hjernen
MMTAENKEPAUSER3FOR120
HjernenLeif Østergaard
49,95 DKK
Hæftet
(4)
Hjernen
Tænkepauser 25-36
Tænkepauser 25-36Michael Bang Jensen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tænkepauser 25-36
Brains
MMTAENKEPAUSER3FOR120
BrainsLeif Østergaard
49,95 DKK
Hæftet
(0)
Brains
Hjernen
HjernenLeif Østergaard
49,95 DKK
Lydbog
(4)
Hjernen
Hjernen
HjernenLeif Østergaard
49,95 DKK
EBOG
(4)
Hjernen
Hjernen
HjernenLeif Østergaard
49,95 DKK
EBOG
(4)
Hjernen

Mere om Leif Østergaard

Der findes mange bøger af Leif Østergaard til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Østergaard.
Bøgerne fra Leif Østergaard findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Brains" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hjernen" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hjernen " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hjernen" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Tænkepauser 25-36" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Hjernen" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Leif Østergaards bøger

Leif Østergaard har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Leif Østergaard fås i et udvalg af formater. Østergaard har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er udgivet af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Brains" af Leif Østergaard

Det er muligt at købe Leif Østergaards "Brains" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Leif Østergaard "Hjernen"

Hos Bog & idé er "Hjernen" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Hjernen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Østergaards serie "Tænkepauser". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Østergaard