Bog & idéLeila Trapp

Bøger skrevet af Leila Trapp

Læs mere om Leila Trapp
1 produkter
1 produkter
Eksperter
TAENKEPAUSER
EksperterLeila Trapp
59,95 DKK
Hæftet
(1)
Eksperter

Mere om Leila Trapp

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Leila Trapp. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Trapp.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eksperter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Eksperter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Eksperter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Eksperter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Bøger skrevet af Leila Trapp

Du kan købe fire bøger af Leila Trapp her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Trapps bøger fås i forskellige formater. Trapps bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Aarhus Universitetsforlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Leila Trapps "Eksperter"

Hos Bog & idé er "Eksperter" tilgængelig som lydbog. Leila Trapps "Eksperter" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Eksperter" af Leila Trapp

Hos Bog & idé er "Eksperter" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Eksperter" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leila Trapp