Bog & idéLena Eilstrup

Bøger skrevet af Lena Eilstrup

Læs mere om Lena Eilstrup
8 produkter
8 produkter
Mig - og fyrene
STREAM
Mig - og fyreneLena Eilstrup
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Mig - og fyrene
Mig - bli'r kvinde
STREAM
Mig - bli'r kvindeLena Eilstrup
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Mig - bli'r kvinde
Mig - en pige
Mig - en pigeLena Eilstrup
134,95 DKK
e-bog
(0)
Mig - en pige
Ich - ein Wahnsinnsjahr
Ich - ein WahnsinnsjahrLena Eilstrup
49,95 DKK
e-bog
(0)
Ich - ein Wahnsinnsjahr
Skolekæresten
STREAM
SkolekærestenLena Eilstrup
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Skolekæresten
Mig - 365 dage i et pigeliv
STREAM
Mig - 365 dage i et pigelivLena Eilstrup
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Mig - 365 dage i et pigeliv
Fredes farlige færd
Fredes farlige færdLena Eilstrup
69,00 DKK
e-bog
(0)
Fredes farlige færd
Ich - ein Wahnsinnsjahr
Ich - Ein WahnsinnsjahrLena Eilstrup
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Ich - Ein Wahnsinnsjahr

Mere om Lena Eilstrup

Lena Eilstrup har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Eilstrup.
Bøgerne fra Lena Eilstrup tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Karl og Yrsa på rejse" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af SAGA Egmont - "Karl og Yrsa på rejse" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Karl og Yrsa " i serien "Karl og Yrsa" udgivet af SAGA Egmont - "Karl og Yrsa" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Yrsas barn" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Yrsa løber stærkt" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Karl og Yrsas venner" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Yrsa løber stærkt" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af SAGA Egmont - "Yrsas barn" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af SAGA Egmont - "Karl og Yrsas venner" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af SAGA Egmont - "Yrsa og heksen" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Yrsa fanger agenten" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af SAGA Egmont - "Yrsa og musikken" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af SAGA Egmont - "Yrsa og heksen" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af SAGA Egmont - "Karl og sørøveren" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af SAGA Egmont - "Karl og Yrsa til søs" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af SAGA Egmont - "Karl og kærligheden" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af SAGA Egmont - "Karl ser spøgelser" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af SAGA Egmont - "Karl og sørøveren" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Yrsa fanger agenten" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Yrsa og musikken" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Karl og kærligheden" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Karl ser spøgelser" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Karl og Yrsa til søs" i serien "Karl og Yrsa" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Skolekæresten" udgivet af Lytteratur - "Mig - og fyrene" i serien "MIG's dagbog" udgivet af Lytteratur - "Mig - 365 dage i et pigeliv" i serien "MIG's dagbog" udgivet af Lytteratur - "Mig - bli'r kvinde" i serien "MIG's dagbog" udgivet af Lytteratur - "BØRNENE I STENALDEREN" udgivet af Lena Eilstrup - "Yrsa fanger agenten" i serien "Karl og Yrsas hus" udgivet af Alrune - "Fredes farlige færd" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ich - ein Wahnsinnsjahr" udgivet af Lindhardt und Ringhof - "Mig - bli'r kvinde" i serien "MIG" udgivet af Lena Eilstrup - "Mig - og fyrene" i serien "MIG" udgivet af Lena Eilstrup - "Mig - en pige" i serien "MIG" udgivet af Borgen - "Ich - Ein Wahnsinnsjahr" udgivet af SAGA Egmont - "Spurv og Lille Bjørn på flugt" i serien "Kronhjortens stamme" udgivet af Alrune - "Spurvs ildebrand" i serien "Kronhjortens stamme" udgivet af Alrune - "Spurvs hund" i serien "Kronhjortens stamme" udgivet af Alrune - "Spurv redder Vildkat" i serien "Kronhjortens stamme" udgivet af Alrune
Og flere bogudgivelser fra Lena Eilstrup som også kan købes her hos Bog & idé.

Mere om Lena Eilstrups bøger

Eilstrup har mange bogudgivelser, der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Eilstrups bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Eilstrup skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Karl og Yrsa på rejse" af Lena Eilstrup

"Karl og Yrsa på rejse" er tilgængelig som ebog. Med "Karl og Yrsa på rejse" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Eilstrups serie "Karl og Yrsa". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Karl og Yrsa på rejse" af Lena Eilstrup

Hos Bog & idé er "Karl og Yrsa på rejse" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Karl og Yrsa på rejse" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af serien "Karl og Yrsa". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Lena Eilstrup