Bog & idéLene Christiansen

Bøger skrevet af Lene Christiansen

Læs mere om Lene Christiansen
1 produkter
1 produkter
Motorik og bevægelse i børns liv
Motorik og bevægelse i børns livEdith Grunnet
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Motorik og bevægelse i børns liv

Mere om Lene Christiansen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Lene Christiansen. På listen nedenfor har du de seneste af Christiansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Motorik og bevægelse i børns liv" udgivet af Gyldendal - "Grøn og u-gift" i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening

Lene Christiansens bøger

Lene Christiansen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Christiansens bøger fås bare som hæftet. Christiansens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Motorik og bevægelse i børns liv" af Lene Christiansen

Hos Bog & idé er "Motorik og bevægelse i børns liv" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Grøn og u-gift" af Lene Christiansen

Hos Bog & idé er "Grøn og u-gift" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Dansk sang B-serien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Folkeskolens Musiklærerforening.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Christiansen