Bog & idéLene Dammand Lund

Bøger skrevet af Lene Dammand Lund

Læs mere om Lene Dammand Lund
1 produkter
1 produkter
Håbets og handlingens pædagogik
Håbets og handlingens pædagogikBenjamin Laier
329,95 DKK
Hæftet
(1)
Håbets og handlingens pædagogik

Mere om Lene Dammand Lund

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Lene Dammand Lund. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Lund.
Bøgerne fra Lene Dammand Lund kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Håbets og handlingens pædagogik" udgivet af Gyldendal - "3×N" i serien "Danske arkitekter." udgivet af Arkitektens Forlag - "3×N " i serien "Danske arkitekter." udgivet af Danish Architectural Press

Bøger af Lene Dammand Lund

Du kan bestille tre bøger af Lene Dammand Lund her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Lunds bøger kommer blot som hæftet. Lene Dammand Lund bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Håbets og handlingens pædagogik" af Lene Dammand Lund

Det er muligt at købe Lene Dammand Lunds "Håbets og handlingens pædagogik" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"3×N" af Lene Dammand Lund

"3×N" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Danske arkitekter.". Det er Arkitektens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Dammand Lund