Bog & idéLene Husted Frandsen

Bøger skrevet af Lene Husted Frandsen

Læs mere om Lene Husted Frandsen
5 produkter
5 produkter
Finansiel rådgivning - privat
Finansiel rådgivning - privatJannie Munch
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Finansiel rådgivning - privat
Finansiel rådgivning - privat
BOEGERTILSTAERKPRIS
Finansiel rådgivning - privatTage Bergsbo
339,96 DKK
Hæftet
(0)
Finansiel rådgivning - privat
Etik og rådgivning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Etik og rådgivningBjarke Tinten
195,46 DKK
Hæftet
(0)
Etik og rådgivning
International Business Law
BOEGERTILSTAERKPRIS
International Business LawTrine Lyneborg Krohn Schaldemose
271,96 DKK
Hæftet
(0)
International Business Law
International erhvervsjura
BOEGERTILSTAERKPRIS
International erhvervsjuraTrine Lyneborg Krohn Schaldemose
297,46 DKK
Hæftet
(0)
International erhvervsjura

Mere om Lene Husted Frandsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Lene Husted Frandsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Frandsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "Etik og rådgivning" udgivet af Gyldendal - "International Business Law" udgivet af Gyldendal - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "International erhvervsjura" udgivet af Gyldendal - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "Etik og rådgivning" udgivet af Gyldendal - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af Gyldendal - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af HansReitzels - "Etik og rådgivning" udgivet af HansReitzels - "International erhvervsjura" udgivet af Gyldendal - "Etik og rådgivning" udgivet af Gyldendal - "Finansiel rådgivning - privat" udgivet af HansReitzels - "Etik og rådgivning" udgivet af HansReitzels - "Etik og rådgivning" udgivet af HansReitzels

Lene Husted Frandsens bøger

Der er 15 tilgængelige udgivelser af Lene Husted Frandsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Frandsen fås kun som hæftet. Frandsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Finansiel rådgivning - privat" af Lene Husted Frandsen

Det er muligt at købe Lene Husted Frandsens "Finansiel rådgivning - privat" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Etik og rådgivning" af Lene Husted Frandsen

"Etik og rådgivning" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Husted Frandsen