Bog & idéLene Jørgensen

Bøger skrevet af Lene Jørgensen

Læs mere om Lene Jørgensen
1 produkter
1 produkter
Efterveerne
EfterveerneLene Jørgensen
149,99 DKK
e-bog
Efterveerne

Mere om Lene Jørgensen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lene Jørgensen. På listen nedenfor har du Jørgensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Efterveerne" udgivet af Turbine - "Familierådslagning - en beslutningsmodel" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Efterveerne" udgivet af Turbine

Mere om Lene Jørgensens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Lene Jørgensen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Lene Jørgensen kan købes i samtlige formater. Jørgensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lene Jørgensens "Efterveerne"

Det er muligt at købe Lene Jørgensens "Efterveerne" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Efterveerne" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lene Jørgensen "Familierådslagning - en beslutningsmodel"

Det er muligt at købe Lene Jørgensens "Familierådslagning - en beslutningsmodel" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Jørgensens serie "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Jørgensen