Bog & idéLene Metner

Bøger skrevet af Lene Metner

6 produkter
6 produkter
KRAP
KRAPPeter Bilgrav
429,95 DKK
Hæftet
(0)
KRAP
KRAP
KRAPLene Metner og Peter Bilgrav
969,95 DKK
Paperback
(0)
KRAP
KRAP ungerådgivning
KRAP ungerådgivningLene Metner
369,95 DKK
EBOG
(0)
KRAP ungerådgivning
KRAP ungerådgivning
KRAP ungerådgivningTinna Winther Olesen
489,95 DKK
Hæftet
(0)
KRAP ungerådgivning
KRAP
KRAPKirsti Hansen Demény
372,95 DKK
EBOG
(0)
KRAP
KRAP - metoder og redskaber
KRAP - metoder og redskaberLene Metner
659,95 DKK
EBOG
(0)
KRAP - metoder og redskaber

Mere om Lene Metner

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Lene Metner. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Metner.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "KRAP" i serien "KRAP" udgivet af Dafolo - "KRAP" i serien "KRAP" udgivet af Dafolo - "KRAP ungerådgivning" udgivet af Dafolo A/S - "KRAP ungerådgivning" udgivet af Dafolo - "KRAP i skolen" udgivet af Dafolo - "KRAP" udgivet af Dafolo - "KRAP - metoder og redskaber" udgivet af Dafolo - "KRAP i skolen" udgivet af Dafolo - "KRAP" udgivet af Dafolo - "KRAP" udgivet af Dafolo

Mere om Lene Metners bøger

Lene Metner har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Lene Metner bøger i forskellige formater. Metners bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"KRAP" af Lene Metner

"KRAP" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Metners serie "KRAP". Det er Dafolo, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"KRAP" af Lene Metner

"KRAP" er tilgængelig online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "KRAP". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Metner