Bog & idéLene Rosenmeier

Bøger skrevet af Lene Rosenmeier

Læs mere om Lene Rosenmeier
1 produkter
1 produkter
Webkommunikation
WebkommunikationLene Rosenmeier
97,95 DKK
e-bog
(0)
Webkommunikation

Mere om Lene Rosenmeier

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Lene Rosenmeier. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rosenmeiers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Webkommunikation" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen - "Få budskabet ud" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Lene Rosenmeiers bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Lene Rosenmeier hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Lene Rosenmeier bøger i samtlige formater. Bøgerne af Rosenmeier er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lene Rosenmeiers "Webkommunikation"

Hos Bog & idé er "Webkommunikation" tilgængelig som e-bog. Med "Webkommunikation" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Rosenmeiers serie "Kort til viden". Det er Børsen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Få budskabet ud" af Lene Rosenmeier

"Få budskabet ud" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Juridisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Rosenmeier