Bog & idéLene Skrumsager Møller

Bøger skrevet af Lene Skrumsager Møller

Læs mere om Lene Skrumsager Møller
1 produkter
1 produkter
Fra græsplæne til grøntsagsmark
Fra græsplæne til grøntsagsmarkLene Skrumsager Møller
299,95 DKK
Indbundet
(4)
Fra græsplæne til grøntsagsmark

Mere om Lene Skrumsager Møller

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Lene Skrumsager Møller. Det er "Fra græsplæne til grøntsagsmark". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret den på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lene Skrumsager Møllers "Fra græsplæne til grøntsagsmark"

Hos Bog & idé er "Fra græsplæne til grøntsagsmark" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Møller, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Skrumsager Møller