Bog & idéLeon Lerborg

Bøger skrevet af Leon Lerborg

Læs mere om Leon Lerborg
3 produkter
3 produkter
Kommunikation på tværs
Kommunikation på tværsLeon Lerborg
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunikation på tværs
Styringsparadigmer i den offentlige sektor
Styringsparadigmer i den offentlige sektorLeon Lerborg
579,95 DKK
Hardback
(1)
Styringsparadigmer i den offentlige sektor
Den modige leder
Den modige lederSteen Nepper Larsen
559,95 DKK
Paperback
(0)
Den modige leder

Mere om Leon Lerborg

Hvis du er på jagt efter en bog af Leon Lerborg, tilbyder vi et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lerborgs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den modige leder" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo - "Styringsparadigmer i den offentlige sektor" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Kommunikation på tværs" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Markedsdannelse og leverandørstyring" udgivet af Finansministeriet, Departementet

Bøger af Leon Lerborg

Leon Lerborg har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Leon Lerborg bøger i flere formater. Lerborgs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den modige leder" af Leon Lerborg

"Den modige leder" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Lerborgs serie "Ledelse for læring". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Leon Lerborg "Styringsparadigmer i den offentlige sektor"

Det er muligt at købe Leon Lerborgs "Styringsparadigmer i den offentlige sektor" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Leon Lerborg